Muumitalo leikkimökki

Monelle ensimmäinen mielikuva leikkimökistä on idyllinen pikkumökki/mummon mökki. Leikkimökki voi myös olla perinteisestä poikkeava teemallinen leikkimökki. Teema voi olla esimerkiksi suoraan satukirjasta ja mikä onkaan parempi ja rakastetumpi satu kuin muumit ja muumitalo! Muumi leikkimökki on paitsi usealle lapselle rakas ja läheinen myös esteettisesti kaunis mökkiratkaisu.

Muumitalo leikkimökki – useampi toteutustapa

­Muumitalo leikkimökin voi totta kai toteuttaa hyvin yksinkertaisena versiona tai isompikokoisena mallina. Jollekin saattaa riittää leikkimökissä muumitalon tunnistettava sininen väri ja kahdeksankulmainen muoto. Joku toinen voi haluta tarjota lapselleen mahdollisimman täydellisen jäljitelmän aidosta muumitalosta. Kuten muutkin leikkimökit, voi myös muumi leikkimökin toteuttaa eri kokoisina versioina aina yksikerroksisista monikerroksisiin leikkimökkeihin. Isomman muumi leikkimökin etuna on, että yläkertaan voi varata tilaa talon isommille lapsille, jolloin alakerta jää vapaaksi pienempien lasten leikeille. Reilun kokoista muumitalo leikkimökkiä voi myös tarvittaessa käyttää vierasmajana. Muumitalo leikkimökkeihin voi integroida erityisosia kuten liukumäen tai kiipeilyseinän. Tällaiset erikoisosat nostavat luonnollisesti muumileikkimökin kustannuksia.  Muumi leikkimökkiä tilatessa onkin tärkeää selvittää etukäteen, mikä kaikki kuuluu muumitalo leikkimökin hintaan. Selvitettäviä asioita ovat esimerkiksi kotiinkuljetus ja asentaminen. Muumitalo leikkimökissä on enemmän ikkunoita kuin tavallisessa leikkimökissä. Näin ollen on ensisijaisen tärkeää, että muumitalo leikkimökissä käytetään särkymättömiä lapsiturvallisia pleksilaseja.

Kirvesmiestaitoisien kannattaa ehdottomasti tutustua verkosta löytyviin muumi leikkimökki ohjeisiin ja vinkkeihin, joita löytyy useita. Jos perheessä ei ole tällaisia taitureita tai aika on tiukilla, kannattaa tutustua markkinoiden muumitalo leikkimökkien valmisratkaisuihin. Toinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä yksityiseen rakentajaan, jonka kanssa voi yhdessä suunnitella ja toteuttaa muumi leikkimökin.

Suomi on muumituotteiden luvattumaa. Näin ollen muumitalon sisustukseen on helppo löytää monenlaisia hauskoja yksityiskohtia. Tästä huolimatta muumitalo leikkimökin sisustusta miettiessä kannattaa kuunnella myös lasten toiveita eikä jäädä liikaa muumiteeman pauloihin.

Comments are closed.